Innovatív megoldások

Vezérlőrendszerek

Cégünk által felvásárolt, adás-vétel során beszámított, valamint partnereinknél üzemben lévő használt papíripari gépek többsége akár 20 évnél idősebb is lehet. Ezen gépek vezérlése és elektronikája a napjainkban rohamosan fejlődő informatika korában elavultnak tekinthető, a bennük lévő elektromos és speciális alkatrészek nehezen pótolhatóak.
Partnereink gyakran keresnek fel bennünket a használt gépeiken lévő vezérlési rendszerek korszerűsítésének megtervezésével és megépítésével. Mindezeken túl minden felújított, újonnan telepített és kivitelezett vezérlésnek szükségszerűen tartalmaznia kell az EU szabvány szerint előírt biztonsági köröket és megoldásokat, amelyeket szakaemberink alkalmaznak és beépítenek az újonnan kialakított rendszerekbe.
Automatizációs és elektronikai szakembereink és programozóink szakszerű segítségével a legbonyolultabb felkérésekre, és különféle gyártóktól származó, vagy akár speciális berendezések vezérlésének kivitelezésére is tudunk gyors megoldást találni. Legyen szó új, használt, vagy innovatív rendszerek kialakításáról, megépítéséről.
Az ilyen esetekben korszerű programozható logikai vezérlős (PLC) ipari számítógépes és érintőpaneles (HMI) vezérlést implementálunk, saját fejlesztésű felhasználói programmal és kezelőbarát felülettel, tetszőleges megjelenítési nyelvvel, állandó támogatással illetve internetes távsegítséggel.

 

Hajtásrendszerek

A régebbi gyártású gépek általában láncos, vagy fogaskerékhajtással rendelkeznek, amelyek az idő múlásával kopnak és ebből adódóan pontatlanná vállnak. Bizonyos idő után ez azt eredményezi, hogy nehéz két teljesen egyforma dobozt legyártani. A régebbi hajtásrendszerek bordásszíjjal illetve direkt hajtással modernizálhatók. A legnagyobb pontosságot igénylő munkáknál, feladatoknál a legmegfelelőbb megoldás, hogy minden tengely szervomotoros meghajtást kap. Ezen korszerű meghajtások sokkal pontosabbá teszi a gépet.

 

innovatív megoldások

Kapcsolat

Beleegyezem a személyes adataim feldolgozásába az adatvédelmi tájékoztató alapján