Nehéz gépek mozgatása, költöztetése

Egy termelésben legalább olyan fontos a logisztika, mint maga a termelés szervezettsége. Amikor egy cég új gépet vásárol vagy másik, nagyobb csarnokba költözik a termelés hatékonyságát is szeretné növelni. Tapasztalatainkat megosztva szívesen segítünk partnereinknek a termelésük optimalizálásában a tervezés fázisától a tervrajzok készítésén át az új gépek elhelyezésében, illetve a meglévő gépeik szakszerű és biztonságos költöztetésében is.
 
Különféle cégek gyártócsarnokaiban megtalálható nehéz gépeket és technológiákat többféleképpen lehet költöztetni, viszont a gyártási idő kiesése szempontjából nem mindegy, hogy a kérdéses gép, vagy technológia szét-, ill. összeszerelés mennyi időt vesz igénybe...
Cégünk megfelelő felelősségbiztosítással, képzett technikusaink pedig nagy tapasztalattal bírnak a robosztus és nehézsúlyú gépek és gépelemek emelésére, mozgatására, szintezésére az adott telephely gyártócsarnokain belül, vagy új telephelyre való költözés esetén is.
Rendelkezünk szabványosított, magas minőségű 12 illetve 45 tonna teherbírású szállítózsámolyokkal, hidraulikus emelőkkel és egyéb eszközökkel, technikusaink pedig a biztos daruzási munkákhoz nélkülözhetetlen teherkötöző vizsgákkal, illetve két osztályos EU targonca jogosítvánnyal.
Telephelyünkön tárolt, és bármikor szállítható, valamint bérelhető 3, 10 és 12 tonna teherbírású dízel üzemű targoncáinkkal egyszerűen és gyorsan meg tudjuk oldania a legkülönfélébb emelési feladatokat.

BGM_gopfert_daruzas
NGW_eterna

Kapcsolat

Beleegyezem a személyes adataim feldolgozásába az adatvédelmi tájékoztató alapján