Papíripari kellékek, fogyóeszközök forgalmazása

A stancszerszám kés éleinek elhasználódása, a gép kimetsző lemezének felületi torzulásai, továbbá a nem homogén alapanyag mind ahhoz vezetnek, hogy a kimetszés nem szép, nem folytonos, a kimetszett darab nem válik el tökéletesen a hulladéktól. A kimetszés ilyen hibáinak kiküszöbölésére különböző vastagságú és anyagú öntapadós szalagokat forgalmazunk, amelyeket a kimetsző szerszám kés éleinek líneái szerint a kimetsző lemezre, vagy a szerszám levonati fóliára, esetleg a szerszám hátoldalára lehet felragasztani. Az eltérő vastagságú papír és fém szalagok használatával század milliméter pontossággal fel lehet javítani azokat a részeket, ahol a vágás nem tökéletes.
 
Ahhoz, hogy a többképes termékek kimetszésekor ne hulljon darabokra az ív még a gépben a képek között összekötő hidakat kell kialakítani. A stancszerszám késeinek élén bizonyos távolságra egymástól beköszörüléseket végzünk ezáltal megszakad a vágás vonala azaz kialakul az összekötő hidacska. Ezt egy speciálisan erre a feladatra készült kéziszerszámmal pneumatikus vagy elektromos köszörűvel javasoljuk elvégezni. A köszörűn kívül az ahhoz tartozó 0,5 – 0,8 – 1 mm vastagságú vágólapokat is forgalmazzuk, amelyekkel a hidak vastagsága pontosan kialakítható a vágókések deformációja nélkül.

Cégünk foglalkozik flexo festékkel szennyezett víz tisztítására alkalmas  különböző kapacitású félautomata és automata tisztító berendezésekkel, iIletve ezen berendezések működéséhez elengedetlenül szükséges szeparáló szer, mint adalékanyag forgalmazásával egyaránt.
 
Az általunk forgalmazott tűzőgépekhez (karos, félautomata és automata, továbbá oszcillációs tűzőfejjel rendelkező gépekhez) kínálunk különböző vastagságú, kiszerelésű tűzőhuzalt, műanyag csévékre csévélve. Kérem, keressen minket bizalommal a kívánt huzalvastagság és kivitel megadása mellett.

 
A teljesség igénye nélkül széles kínálatunk részét képezik:

  • szlotterkések mellé ragasztható öntapadós hab csíkok a pontosabb vágás érdekében,
  • üvegszálas ragasztószalag, fekete TESA ragasztószalag klisék felragasztására
  • habalátétek, ún. “airbag” 1-2-3 mm vastagságban a klisé köpeny alá,
  • klisé léc a köpenyre montírozott klisé felfogatásához,
  • különböző kialakítású fém kalodák a klisé és kimetsző, kitörő szerszámok biztonságos és helytakarékos tárolásához.

 
Egyéb kérdéssel, kéréssel és igénnyel kérem, keressen minket bátran!

Kapcsolat

Beleegyezem a személyes adataim feldolgozásába az adatvédelmi tájékoztató alapján