Javítás, szerviz

„A legdrágább gép az, amelyik akkor áll, amikor termelnie kéne”
Egy nem tervezett, meghibásodás miatti leállás a legnagyobb hajtásban mindenki számára probléma. A kellemetlenségen túl súlyos anyagi vonzata is lehet annak, ha egy megrendelés késve érkezik a megrendelőhöz. Ilyenkor egyáltalán nem mindegy, hogy az előállt problémát milyen gyorsan sikerül szakszerűen elhárítani.
 
Négy szerviz csapattal a szélrózsa négy irányába is indulhatunk, mivel mindegyik csapatban szakképzett automatizációs technikus és tapasztalt mechanikus szakember van. Technikusaink jól ismerik a hullámlemez feldolgozó dobozgyártó gépek felépítését, működését, így a bejelentést követően minden esetben megpróbálják telefonon keresztül pontosan meghatározni a hiba okát. Néhány esetben már a telefonbeszélgetést követően “megjavul a gép”, de a hibás működés, vagy leállás okára szinte mindig fény derül. Az általunk forgalmazott és telepített gépek kopó és fogyó alkatrészeit raktáron tartjuk, ami nagyban lerövidíti a javítás idejét, ezáltal a termelésből való kiesést is. Az esetek többségében technikusaink a bejelentést követően rövid időn belül a helyszínre tudnak érkezni a szükséges csere alkatrészekkel együtt.
 
A nem tervezett leállások számának minimalizálása érdekében tudjuk biztosítjuk a gyártósorok, gépek rendszeres karbantartását is, amelyek üzemóra vagy ütemszám alapján kerülnek meghatározásra. Ezen szolgáltatással a gépek élettartama növelhető, ill. a folyamatos működése biztosítható.
KERESSEN MINKET BIZALOMMAL!

Javítás

Kapcsolat

Beleegyezem a személyes adataim feldolgozásába az adatvédelmi tájékoztató alapján